Any issues with posting in the forum or live site? Please advise...

rated by 0 users
This post has 3 Replies | 1 Follower

Top 25 Contributor
Posts 3,476
Points 53,895
Joined: Jul 2004
Location: United States, Massachusetts
ForumsAdministrator
MembershipAdministrator
Dave_HH Star [*] Posted: Sun, Sep 29 2013 1:20 PM

Hi Folks, 

We've changed a few things up here to knock the spammers back and to keep anyone from getting emailed that crap from our forum email system again.  Very sorry for the inconvenience.

Is everyone able to use the forum software as usual?  Any issues?

Please PM me or email me if you encounter any blocks or other weirdness.

Thanks!  Yes

Editor In Chief
http://hothardware.com


  • | Post Points: 5
Top 25 Contributor
Posts 3,476
Points 53,895
Joined: Jul 2004
Location: United States, Massachusetts
ForumsAdministrator
MembershipAdministrator
Dave_HH replied on Sun, Sep 29 2013 3:25 PM

And if there's a bigger issue such that you can't actually post, please mail me at davea (at) hothardware.com

Thanks!

Editor In Chief
http://hothardware.com


  • | Post Points: 5
Top 25 Contributor
Posts 3,476
Points 53,895
Joined: Jul 2004
Location: United States, Massachusetts
ForumsAdministrator
MembershipAdministrator
Dave_HH replied on Sun, Sep 29 2013 8:36 PM

And it's working well for you, would be nice to know that too! :)

Editor In Chief
http://hothardware.com


  • | Post Points: 20
Not Ranked
Posts 24
Points 225
Joined: Feb 2006
Location: United States, Pennsylvania
JimmyB replied on Wed, Oct 2 2013 9:26 PM

I couldn't reply here previously but it does look like it's working now.  It was saying I was moderated before.

  • | Post Points: 5
Page 1 of 1 (4 items) | RSS