New Milestone

rated by 0 users
This post has 19 Replies | 6 Followers

Top 500 Contributor
Posts 227
Points 3,660
Joined: Apr 2007
Location: United States, Arkansas
transam02 Posted: Fri, May 29 2009 9:10 AM

Wooot broke 3 million yesterday. Cool 

Top 10 Contributor
Posts 6,181
Points 90,135
Joined: Aug 2003
Location: United States, Virginia
Moderator

Congrats!!!!!!!!!

  • | Post Points: 20
Top 500 Contributor
Posts 227
Points 3,660
Joined: Apr 2007
Location: United States, Arkansas
transam02 replied on Fri, May 29 2009 3:42 PM

Thanks shooting for the next milestone of 4 million  Big Smile  and of course first. Warlord I am coming for ya.

Top 50 Contributor
Posts 2,851
Points 40,550
Joined: Feb 2004
Location: United States, New York
Moderator

I haven't seen warlord in these here parts for some time now.

  • | Post Points: 5
Top 75 Contributor
Posts 1,964
Points 25,705
Joined: Sep 2009
gibbersome replied on Wed, Sep 23 2009 12:43 AM

Man, how do you fold so fast. I get around 100 points/day. At this rate it'll take me 30 years or so to get to 1 million.

Then again, I'm running it off a laptop. :(

  • | Post Points: 35
Top 500 Contributor
Posts 227
Points 3,660
Joined: Apr 2007
Location: United States, Arkansas
transam02 replied on Wed, Sep 23 2009 7:01 AM

Well I have 3 gpu clients goin and 2 vmware smp clients on one cpu goin. That nets me around 15,000 ppd. The gpu clients are whats doin most of the work units. I have been thinking bout adding another video card but havent figured out which one. Although that pc they are giving away would be a nice addition especially with that 295. That one could run 2 gpu clients off the one card.

Top 50 Contributor
Posts 2,851
Points 40,550
Joined: Feb 2004
Location: United States, New York
Moderator

gibbersome:

Man, how do you fold so fast. I get around 100 points/day. At this rate it'll take me 30 years or so to get to 1 million.

Then again, I'm running it off a laptop. :(

It depend on your client.  There are 3 types of clients.  The basic standard one with the gui, the GPU client, and the SMP client.  The smp client runs through a command prompt.  You can run one CMP client per core.  The GPU clients you can run one per GPU core, which is why he said a 295 would be nice because it is one card with 2 GPU's.  The standard client nets you only several hundred per WU.I run just the GPU client and I net around 3k perday.  I also have the standard client on my parent's computer, back at home.   I personally keep running into trouble (constant errors) with the SMP client.

  • | Post Points: 20
Top 75 Contributor
Posts 1,964
Points 25,705
Joined: Sep 2009

Thanks for the replies guys. I've been using the regular client. But I do have a 8700 GT on my laptop, I'm hoping that will be good enough for some decent gains.

  • | Post Points: 20
Top 500 Contributor
Posts 227
Points 3,660
Joined: Apr 2007
Location: United States, Arkansas
transam02 replied on Wed, Sep 23 2009 9:05 PM

The 8700gt will work on the gpu client side but I would run GPUZ its a program to watch temps on the video card. (If you havent already heard bout it) I would be very careful and watch the temps on the card for the first day or two cause they can push the heat up on some cards and with that being a laptop I would be very careful with it.

Mental- What errors are you getting with the smp client??

Top 50 Contributor
Posts 2,851
Points 40,550
Joined: Feb 2004
Location: United States, New York
Moderator

When I tried running it before it would work and then one day it failed.  It kept on failing to receive the WU, I believe that was the case.  It would say it got it, but it failed to and then it would go in aloop and repeat.

  • | Post Points: 20
Top 500 Contributor
Posts 227
Points 3,660
Joined: Apr 2007
Location: United States, Arkansas
transam02 replied on Thu, Sep 24 2009 7:11 AM

http://foldingforum.org/viewtopic.php?f=46&t=10490  Check out that link an download the new smp client. All you have to do after that is drop it in your original smp folder cause it replaces the 6.23 smp client. That could fix your problems. If you have already done this than I will have to research it some more.

Top 50 Contributor
Posts 2,851
Points 40,550
Joined: Feb 2004
Location: United States, New York
Moderator

Well, here is the error that I was getting before.  This is with the new client.

  • | Post Points: 20
Top 500 Contributor
Posts 227
Points 3,660
Joined: Apr 2007
Location: United States, Arkansas
transam02 replied on Thu, Sep 24 2009 7:50 PM

Aight so as I am getting this right. This is the error message you are getting now and you have downloaded the new client excutable from that link. Is this right.

Top 50 Contributor
Posts 2,851
Points 40,550
Joined: Feb 2004
Location: United States, New York
Moderator

You are correct.  Not sure if it matters, but this is 64bit Win7.  I get the same error on my laptop.  My laptop is running 32bit Vista, which leads me to believe that this is related to a log file.  Both of the computers received this error at the same time.

  • | Post Points: 20
Top 500 Contributor
Posts 227
Points 3,660
Joined: Apr 2007
Location: United States, Arkansas
transam02 replied on Fri, Sep 25 2009 9:23 AM

I dont think it matters on the windows 7 64 bit. But let me do some research on this and I will get back to you. It is wierd that it is happening on vista and 7 and givin the same errors. Also are these the deino clients or mpich clients??

Top 500 Contributor
Posts 227
Points 3,660
Joined: Apr 2007
Location: United States, Arkansas
transam02 replied on Mon, Sep 28 2009 8:27 AM

Aight The only helpful information I could find was to basically delete the folding folder and redownload the smp client and then go an download that new executable in that link above and then create a shortcut of that excutable and put the tag for the smp at the end and then re run  the install and then start the excutable as a adminstrator. I know on vista you have to right click and run as administrator not sure bout windows 7. But I wouldgive that a whirl and see if it doesnt help. Sorry for the delay was tryin to find anything on that error. This is bout the only thing I could find. If this doesnt work let me know and if you need help with the smp tag let me know.

Top 50 Contributor
Posts 2,851
Points 40,550
Joined: Feb 2004
Location: United States, New York
Moderator

You are a good man, Transam.  I will give that a try.

  • | Post Points: 20
Top 500 Contributor
Posts 227
Points 3,660
Joined: Apr 2007
Location: United States, Arkansas
transam02 replied on Mon, Sep 28 2009 7:37 PM

Let me know if it works or not.

  • | Post Points: 20
Top 50 Contributor
Posts 2,851
Points 40,550
Joined: Feb 2004
Location: United States, New York
Moderator

Much thanks Transam!  I needed to run it as an admin!  It works now.Big Smile

  • | Post Points: 20
Top 500 Contributor
Posts 227
Points 3,660
Joined: Apr 2007
Location: United States, Arkansas
transam02 replied on Tue, Sep 29 2009 7:11 PM

No problem, I am glad you got it working.

  • | Post Points: 5
Page 1 of 1 (20 items) | RSS